Angela skyping..?

Skypar me Angela.. leker lite dum i bakrunden medan hon gör sina läxor HAHA! Skriver man skypar?!!? aja herrå
image description

Kan inte hålla mig!

Vill lägga ut bilderna men tänkte att ja kan ha dom som bilder ja lägger ut i andra inlägg ja inte har bilder till. Men det beror om ja lägger ut fler inlägg det blir vel antagligen ibland när ja orkar. Men nåra bilder kommer iaf.

Lääänge sen!

Nu var det jätte länge sen ja skrev, typ en vecka om inte mer. Men sen ja skrev har jag hunnigt vara sjuk i typ 2 dar, va me Plojsan hos pappa och fick komma tillbaka till skolan som va väldigt skönt! Men igår så va Runa o Angela här vi kollade film och spelade kinect dom sov här. Idag så stack Runa så denna lördag blev slapp me Angela vi va nere i centum o köpte godis sen så missade vi 22.30 bussen så de va ju typiskt! Men när vi kom hem så typ kolla vi runt på serier haha och sen så foto bombade vi så det kanske kommer tekniskt sätt hundra bilder på oss snart i ett annnat inlägg. Men ska fortsäta på datan lite för Angela dissa mig och somna!
Målade naglarna idag också
höger hand

tågluff...

Helo hemma nu efter en dag ute me Plojsan vi åkte till Gallerian osv men nu säger jag hej då.. (bokstavligen)

Första idag

Idag har jag inte bloggar nått, eftersom att ja började baka en tårta till födelsebarnet direkt när ja vakna. Tårterna på bilden där nere.. Ursäkta instagram ramen. Men man kan inte kopiera bilder från instagram så det fick bli sådär eftersom att ja tog kortet me rosyls mobil. Sen så firade vi ju så klart Matteo också men nu e ja hemma. Så nu ska jag ta morötter o gurka att doppa i dipp, sedan sätta mig framför datan och kolla vidare på Gossip Girls.


Mjölkrig ett på natten

Nu har vi precis haft mjölkrig och bakat så nu sitter framför tvn men aja herrå.


Hos Rosyl

Hello nu e ja hos Rosyl, vi ska vel baka sen kanske ja sover här oxa. Nu e ja me den här gull ungen!


När livet suger och man vill lägga sig o dö!

Ohh hela mitt inlägg försvann! Men idag va ja i skolan såg på film sista lektionen. Sen gick ja o Plojsan ner till centrum satt där i typ en timme och vänta på min buss. Helt rastlösa satt vi där tills ja kom på att ja glömt busskortet hemma.. Suck! Men nu e ja hemma och ska snart ner o köpa ingredienser till vad vi nu ska baka. Får se om ja orkar blogga sen beror på vilken tid ja kommer hem för om de blir försent så kommer ja nog inte orka blogga.

Vill tillbaka till tiden när man va liten och man inte brydde sig om nått, man kunde somna framför tvn och vakna upp i sängen!


Blää

Rubrik?? Men eftersom att ja e hemma nu så kan ja lägga upp lite bilder från idag. Hehe.
Ett spel ja o Plojsan körde kul kul !!! (spelet e på tvn)
haha jätte fin bild på mig!

SO -.-

Idag på so lektionen fick vi ett häfte om solenergi osv.. och vi hade idag på oss att träna för ett test imorgon. Orkar inte! Så nått ja lärt mig är att utan solen hade jorden varigt en stenklump.

out..

Nu sticker ja ut så kanske bloggar mer när ja kommer hem!

Plojsan here again!

Hello hello. Va i skolan idag antar att det var en vanlig dag men på idrotten tyckte ja att det inte va lika tråkigt att köra innebandy som ja brukar tycka.. hatar bollsporter på idrotten! Sen på sissta lektionen så hade vi SO. tekniskt sätt bara i dom 5 sissta minuterna efter som att vi hade fått tillsägningar.. som tog hela lektionen. Sen gick ja Plojsan, Micki ner till Ettan. Ja o Plojsan körde nått bil spel roligt roligt.. Sen gick vi o dansade "dance central" på kinect sen så gick vi hem. Så nu e Plojsan här ska nog äta snart så hej då! ;)

Ooo herre...

gud. Jag såg klart Pretty Little Liars idag när ja åt middag. För när ja kollade på det igår så hände nånting på datan efter halva avsnittet, som gjorde att ja inte kunde kolla klart. Verkligen en serie ja rekomenderar! De är lite av en thriller men det är mest mystiskt och så lite "teen drama" Själv tycker ja att man fångas i första säsongen men blir beroende i andra för det är nu det är mest spännande!

1 lektion

Idag vaknade jag ungefär 10.. då förstod jag att ja hade fått lite för lång sovmorgon så jag satte på mig närmsta kläderna o borsta tänderna. Sen så va ja tekniskt sätt klar så ja sprang till skolan, som tur va började jag halv tio idag så jag missade bara en lektion. Men när ja kom fram till skolan va de lunch och det va ju tur eftersom att ja inte han äta nån frukost. Efter lunchen skulle ja igentligen ha Spanska men vår lärare va sjuk även om ja såg henne i centrum när ja sprang till skolan, så då hade ja hål timme. Sen när klockan blev halv 1 så hade jag min första lektion som var bild och det va min enda seriösa lektion för på svenskan gick vi ner till centrum för att kolla på när skolans handboll lag hade match sen så slutade ja. Så ja en lektion på hela dagen.

Pretty Little Liars

Nu hade ja tänk att kolla på PLL eftersom att de andra avsnittet kommigt ut nu så ja.. kanske bloggar lite innan ja går o lägger mig vi får se!

osv

För ett tag sen stack Plojsan så nu har ja suttit lite vid datan, ipad, lyssnat musik, chattat, smsa, kamera osv


PlOoOoOjsan!

HAHHAHA omg sitter o garvar åt plojsans jävla dialekt.. fasst ingen av oss vet vad de är för dialekt.

me Plojsan

tjolelu nu e jag hemma efter att ha varigt och hämtat Matteo på hans dagis så nu e hans pappa här och hämtar honnom. Sen va ja också i skolan första dan efter jul lovet. Nu e ja hemma me Plojsan så nu ska va ta nått att äta!
en bild från lovet.. HAHA random!

Snälla somna!

Nu har ja legat i sängen ett tag och kan verkligen inte sova! Blir typ bara piggare o piggare känns de som. Så jag beslöt mig för att blogga lite va även inne på Facebook, twitter o instagram.

 


Good Night...

Nu ska jag gå och lägga mig, eller ja jag ligger redan i sängen men men.. Nu ska jag kolla nått avsnitt av antingen glee eller TLG innan jag ska försöka somna vi får se. Ska va lite duktig att gå och lägga mig idag, eftersom att det är skola imorgon. Fasst istället för hemkunskap så har ja musik och NO den här terminen inte lika kul men väldigt skönt att ha första lektion me musik! Men god natt i förväg då.
P.S vet att jag stavade fel i bilden, det ska stå good night!

sprall unge!

Nu e ja i mitt rum me Matteo en lite sprallig unge som springer runt i mitt rum haha! han försökte sätta sig på en pall men låg med magen på den och sprattlade runt, sjuk unge.

SEG man e!

Idag kommer ja antagligen bara va hemma o sega antar jag..
En bild ja tog när ja o Runa körde kort i
förrigår, tror ja att det va

De skulle vara god morgon

Hello, min plan fungerade ju sådär min väckarklocka ringde inte imorrse så ja har bara ätigt sen ja vaknade. Hoppas på att ja ändå kan somna ikväll! Nu ligger ja halv död i sängen ska fortsätta me de så kanske ja slipper skolan imorrn.


Måndag!??

Ja nu e de vel tekniskt sätt måndag.. ja skulle lägga mig vanlig tid eftersom att ja vill försöka vända tillbaka dygnet lite men aa det gick ju sådär eftersom att klockan är typ 6 o e fortfarande uppe. Men tänkte att ja kan sova nån timme snart, sedan gå upp så hinner ja bli trött mot kvällen. Hoppas ja! Får vel bara hoppas på att planen fungerar har inte så mycket annat att gå på. Nu har ja inte heller nått att göra, tänker om ja ska ta nått litet att äta och fortsätta lite på Glee. Ooh kan inte vänta tills ja får se nästa avsnitt av PLL på tisdag, så spännande! Nyss tog ja lite bilder har ju inte direkt nått bättre för mig..
haha va inte beräd på att den tog kort men men.. & ja jag har på mig uggs. de är mina inne uggs jätte skönt!
lite random men.. detta e jag just nu!

old songs

Gud vad ja älskar att lyssna på gammla låtar från när man va midre ooh känslan och allt! obeskrivligt. Som ni kanske förstår så sitter jag och gör det just nu.

Glee

Hellu.. Har tråkigt!!!! Så nu sitter ja o kollar på Glee pga att ja inte kan kolla på PLL för det nya avsnitten har inte kommigt än så längtar till det! Börjar från typ mitten av season one, eftersom att jag såg dom första avsnitten i sommras när ja va i Danmark i nåra dar. Lite lagom onödigt inlägget hehe.

Behind every persons favorite song there's an untold story ♥

Kom hem för ett tag sen och nu sitter ja framför tvn datan osv. Lyssnade på spotifyes toplista då kom en låt som min pappa brukar lyssna på fasst de e Timbuktu som sjunger, den e antagligen från Så mycket bättre. Så nu sitter ja o lyssnar på den. På tisdag e det skola och ja kan ju kan säga att dit längtar ja inte!! förutom kompisar o så. Sen så har ja inte hemkunskap den här terminen heller så det e ju ännu bättre!

Pixes

Okej visste inte vad ja skulle skriva i rubriken så.. ja. Lite bilder från igår.
lite failad bild från friggeboden..
uräkta mitt ansikte!!

random inlägg!

Okej kanske blir det sissta inläget för idag. För nu sticker ja ut så syns.. lr nått HAHA!


Home

Nu e ja hemma efter att ha fikat lite me Runa sitter hos mig nu senare ska vi vel.. aa vi har inte riktigt bestämt än men nånting hittar vi vel på antar jag, sover vel antagligen ute i frigge!

god morgon..

God morgon vaknade kanske för en timme sen. Så nu har ja ätigt duschat och fixat mig för att åka me Rumpan och fika nånstans eftersom att hon åkte till Nacka utan mig när jag sov. Just nu sitter ja o lyssnar på en gammal spel lista på spotify som ja inte hört på åratal pga att min data har laggat sönder i typ ett år nu. Den går fortfarande inte att använda utan sladd eftersom att man inte kan ladda upp den helt men ska ta me den nånstans och kolla upp det, när ja nu orkar göra det.
lite random bild men men...

7.30

Hello! Nu har ja suttit me den här blogen hela kvälen.. morgonen ändå blev designen rätt så failad. Men kan nog inte fixa de bättre än så. Mamma undrade varför ja inte sov när hon gick upp imorrse för att gå till jobbet. Men idag ska ja ta en snabb runda till Nacka Forum sen kanske ha en liten film kväll.. dock vet ja inte om jag kommer kunna somna, e inte trött än men om ja inte ens sover lite kommer ja nog somna innan första filmen! Aja ska ta något litet att äta min mage skriker efter mat!

JA!!! ;)

Gör min blogg till din startsida! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0